Elérhetőségünk - Andrea Apartman - Hajdúszoboszló szállás, apartman Hajdúszoboszlón
Mobil: +3670/378-3205
Telefonszám: +36-52-804-737

Kapcsolat

Tisztelt Érdeklődő

Ezúton tájékoztatunk, hogy hajdúszoboszlói szállásainkra foglalást kizárólag elektronikus úton tudunk elfogadni!
Ahhoz, hogy a foglalásod érvényes legyen szükséges, hogy az űrlap minden mezőjét helyesen, és pontosan tölts ki, így pl. a valós E-mail címedet add meg, hogy bármely kérdés esetén a leggyorsabban felvehessük veled a kapcsolatot!


Cím

4200 Hajdúszoboszló Attila utca 55/a.
Telefonszám
+3670/378-3205
+36-52-804-737

Szobafoglalás,
recepció

+3670/378-3205
info@andita.hu

GPS koordináták

N 47.26513 / É 21.24181

Tervezze meg útvonalát

Ha esetleg nem sikerült minket telefonon elérnie, mi szívesen visszahívjuk Önt egy későbbi időpontban!
Kérje visszahívásunkat! Kérdéseit, üzenetét eljuttathatja e-mail formájában is, ehhez nincs másra szükség, minthogy kitöltse űrlapunkat.

Tegye fel kérdését nekünk!


Megközelíthetoség

Hajdúszoboszló elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan megközelíthető közúton, vasúton és menetrend szerinti autóbusszal, de légi úton is könnyedén elérhető.

Autóval, turistabusszal:

Hajdúszoboszló a közúti közlekedés szempontjából kiváló adottságokkal rendelkezik. A város a 4-es főút mellett fekszik, Budapest és Debrecen irányából egyformán könnyedén elérhető. Továbbá a főváros irányából már az M 3-as autópálya is rendelkezésre áll az autóval vagy turistabusszal érkezők számára.

Vasúton:

Hajdúszoboszló a Budapest-Debrecen-Záhony vonal mentén vasúton is könnyedén elérhető, így utazás szempontjából a vasúti közlekedés is ajánlott. A hivatalos menetrend megtekinthető a www.mavstart.hu internetes oldalon. A magyarországi gyors-, személy- és intercity járatok mellett a nemzetközi Tisza és Corona gyorsvonatokkal is érkezhetnek vendégek Hajdúszoboszlóra.

Buszjárattal:

Hajdúszoboszló megközelítése távolsági autóbusz közlekedéssel is lehetséges. Menetrend szerinti járatok közlekednek több Kelet-Magyarországi megyeszékhely és Hajdúszoboszló között. Eger, Miskolc, Kecskemét és Szeged mellett ózd és Gyöngyös városából is érkeznek busz járatok a fürdővárosba. Az aktuális menetrendről informálódhatnak a MENETRENDEK.HU oldalon.